Hop til indhold

Undervisningsministeriet godkender i 2019 institutioner til at udbyde AMU (arbejdsmarkeds-uddannelser). Godkendelsen sker gennem udbudsrunder, hvor både offentlige og private kan søge om at blive AMU-udbyder.

Indkaldebrev til nuværende udbydere om de overordnede principper for udbudsrunden, tidsplan, ansøgningsprocessen, vurderingskriterier og udbudsvilkår er sendt til eksisterende udbydere. Derudover er der sendt en vejledning, der beskriver, hvordan ansøgere udfylder det ansøgningsskema, som skal bruges, når der søges om at blive AMU-udbyder.

Ansøgningen sker ved hjælp af et link, der i løbet af den 17. januar 2019 bliver sendt til eksisterende udbydere. Nye udbydere kan få tilsendt et link ved henvendelse til ministeriet (se mere i indkaldebrevet i boksen nederst).

Alle interesserede kan tilmelde sig ministeriets nyhedsbrev og dermed automatisk få nye informationer om blandt andet udbudsrunden.

Den overordnede tidsplan for udbudsrunden ser ud som følger:

Dato Aktivitet

16. januar 2019

Indkaldebrev om de overordnede principper for udbudsrunden, tidsplan, ansøgningsprocessen, vurderingskriterier og udbudsvilkår samt vejledning til ansøgningsskema er sendt

17. januar 2019

Ansøgningslink sendes til eksisterende udbydere

17. januar – 18. marts 2019

Ansøgninger om udbudsgodkendelser kan indsendes til ministeriet

September 2019

Ansøgere får svar på deres ansøgninger om udbudsgodkendelser

Oktober 2019

Nye udbudsgodkendelser træder i kraft

Informationsmøde om udbudsrunden

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet afholder den 23. januar 2019 fra kl. 10-11 et informationsmøde om udbudsrunden 2019, og her vil informationer i indkaldebrevet blive gennemgået.

Mødet holdes i Fægtesalen på Frederiksholms Kanal 26, 1220 København K.

Da der er begrænset antal pladser, er tilmelding nødvendig. Det vil være muligt at tilmelde 1 person pr. ansøger/institution.

Tilmeldingsfristen er den 21. januar 2019 kl. 12, og skal ske til eutkvo@stukuvm.dk.

Dagsorden for mødet er:

  1. Velkomst
  2. Kort gennemgang af processen for udbudsrunden
  3. Kort gennemgang af udbudsvilkår
  4. Besvarelse af eventuelle indsendte spørgsmål
  5. Evt. andre spørgsmål
  6. Afslutning