Hop til indhold

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet fremmer kvalitetsudvikling på uddannelser på Undervisningsministeriets område, varetager tilsyn med kvaliteten på uddannelserne og understøtter en effektiv institutionsdrift.

I rekrutteringsprocessen anvender vi et elektronisk rekrutteringssystem, og du kan søge en stilling hos os via en enkel registrering. Klik på den stilling, du ønsker at søge. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Vi ønsker, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund – vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer

Vær opmærksom på, at ansøgningsfristen på vores stillingsopslag som udgangspunkt udløber kl. 23.59 den pågældende dag, og du skal have sendt din ansøgning inden. Ved midnat bliver stillingsopslaget automatisk fjernet fra hjemmesiden, og eventuelle links til opslaget bliver inaktive. Enkelte stillingsopslag kan have ansøgningsfrist i løbet af dagen, for eksempel kl. 12.00, hvilket vil fremgå af stillingsopslaget. Du får en bekræftelse på, at vi har modtaget din ansøgning.

Ledige stillinger i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet: