Hop til indhold

Emilie arbejder som fuldmægtig i teamet Økonomisk Tilsyn Regulerede Institutioner i STUK, hvor hun i tæt samarbejde med sine kolleger vejleder og fører tilsyn med de ca. 240 statsfinansierede selvejende institutioner, fx almene gymnasier, VUC, erhvervsskoler og FGU. 

”En god arbejdsdag for mig er, når jeg, gennem præcis og hurtig vejledning, er med til at hjælpe institutionerne godt videre. Og når vi bringer vores store viden om institutionernes virkelighed i spil, fx i forbindelse med politiske initiativer og derigennem på vegne af institutionerne gør en forskel i sektoren.”

Emilie har en kandidatgrad i offentlig politik og velfærdsstudier og søgte job i STUK for at være med til at skabe og opretholde velfungerende uddannelsesinstitutioner med god rådgivning og vejledning om økonomi og administrative forhold. 

”Selvom vi nogle gange kan opfattes som ”trælse”, fx i forbindelse med vores økonomiske tilsyn, tror jeg på, at vi gør en positiv forskel for nuværende såvel som fremtidige elever og kursister på institutionerne.”

I centeret, hvor Emilie sidder, samarbejder de en del med andre kontorer i STUK for at skabe sammenhæng mellem økonomiske tilsyn og god undervisning. Derudover har de stort fokus på at videndele og sparre med hinanden i teamet:

”Jeg er også heldig at være landet i et team og i et kontor, hvor vi har stort fokus på det sociale fællesskab. Hvert team skiftes eksempelvis til at være tovholder for en social sammenkomst. Det er generelt bare ekstremt givende også at have muligheden for at opleve sine kolleger i lidt mere uformelle rammer – ligesom jeg også tror på, at det kan bidrage til at skabe relationer, der gavner samarbejdet i arbejdssammenhæng.”

For nylig færdiggjorde Emilie ministeriets talentudviklingsprogram 2023-24, som har fokus på at udvikle medarbejdernes talenter med udgangspunkt i deres personlige styrker, udviklingsområder og motivation.

Sidst opdateret: 21. maj 2024