Hop til indhold

Som medarbejder i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet vil du kunne bidrage til at sikre fagligt stærke dagtilbud og uddannelser til alle børn, elever og kursister. 

Læs mere om styrelsens formål og kerneopgaver

Læs mere om styrelsen som arbejdsplads

Bemærk, at ansøgningsfristen som udgangspunkt er kl. 23.59, medmindre et andet tidspunkt fremgår af stillingsopslaget. Efter fristen bliver stillingsopslaget automatisk fjernet. Når vi har modtaget din ansøgning, sender vi dig en bekræftelse på mail.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning uanset din personlige baggrund. Vi ønsker, at vores medarbejdersammensætning afspejler samfundet og ser frem til din ansøgning – vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer.

Ledige stillinger i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet: 

Tilmeld jobagent

Vi modtager ikke uopfordrede ansøgninger, da vi som offentlig myndighed skal slå alle stillinger op. Hvis der ikke er nogen ledige stillinger, eller hvis de ledige stillinger ikke passer til din profil, kan du tilmelde dig vores jobagent. Så får du automatisk besked, når vi slår en ledig stilling op, der passer på din profil.

Ønsker du at blive informeret, når der dukker jobmuligheder op i Børne- og Undervisningsministeriet?

Tilmeld dig jobagenten her (candidate.hr-manager.net)

Log ind som ansøger

Hvis du tidligere har søgt en stilling i en statslig institution gennem Statens eRekruttering, kan du logge ind her og opdatere dine oplysninger.

Log ind her (candidate.hr-manager.net)