Efter seks år i stillingen om departementschef i Undervisningsministeriet, har Jesper Fisker valgt at sige op 1. maj til fordel for et job i Kræftens Bekæmpelse, hvor han skal være administrerende direktør.

Jeg har sat stor pris på den høje faglige standard, Jesper har sat i Undervisningsministeriet og hans evne til at få mennesker til at arbejde sammen

- Merete Riisager

Undervisningsminister Merete Riisager siger:

“Jeg vil gerne ønske Jesper Fisker tillykke med hans nye stilling. Jeg har sat stor pris på den høje faglige standard, Jesper har sat i Undervisningsministeriet og hans evne til at få mennesker til at arbejde sammen. Det job, han har fået nu, kommer til at bringe alle hans erfaringer i spil, og jeg er sikker på, han kommer til at gøre en kæmpe indsats for Kræftens Bekæmpelse.”

Jesper Fisker har tidligere været departementschef i Indenrigs- og Sundhedsministeriet og Socialministeriet. Desuden har han blandt andet været direktør i Sundhedsstyrelsen, kommunaldirektør i Hillerød Kommune og direktør for Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune.